Wangsalan Rangda Malam Minggu >> pantunseribu



Ana entog pareke angsa
Angsa mlayu ning karang sinom
Bengi minggu ati nelangsa
Rangda bapuk pengen sing enom

Ana entog pareke angsa  Angsa mlayu ning karang sinom  Bengi minggu ati nelangsa  Rangda bapuk pengen sing enomMingguan enake karo yayang
Tapi yayange lagi ning medan
Rangda gelem karo reang
Lamun reang gawa sedan

Sore enake luruh semanggen
Semanggen kanggo rujakan
Bagen rangda gah bagen
Rangda kembang ayue bli kejagan

Tuku ayam enake dada
Tuke ning yayuk anggit
Daripada mikiri rangda
Enake gawe wangsalan dikit

Wangsalan wong dermayu cirebon
Wangsalan arep turu
Wangsalan Rangda Malam Minggu
Wangsalan pengen kawin
Wangsalan Cinta Ditolak





Related Posts

Previous
Next Post »