Wangsalan Pengen Kawin - Casmadi >> pantunseribu



WANGSALAN PENGEN KAWIN

Pantune Casmadi wong Jayalaksana

Bocah cilik ning ayunan
Matae melek pengen mangan
Rayagung akeh sing kawinan
Unggal dina sibuk kondangan

Pendekar sakti wiro sableng
Turu tanpa bantal guling
Baka deleng penganten gembleng
Dadi pengen pengantenan maning

Motor suwe ganti oli
Seserahan karo mas kawin  Mikire dadi rungsing  Mama mimi kula pengen kawin  Unggal dina ndas wis pusing

Wis rusak bli mari-mari
Panen durung gajian beli
Duwit ludes kanggo nyauri

Bocah sapa sing mimisan
Duduk bae mangan ketan
Ana penganten ayu pisan
Tapi lakine wis keriputan

Mangga tamu pada linggih
Ngadeg mangga pada bae olih
Enak temen dadi wong sugih
Bagen blesak akeh sing milih

Dolan sedelat ning umah wiwin
Umae manjing jerone gang
Baka senok gelem dikawin
Mas kawine sapi sing ngegang

Seserahan karo mas kawin
Mikire dadi rungsing
Mama mimi kula pengen kawin
Unggal dina ndas wis pusing

Sedelat maning musim pelem
Sekien sih musim kerupuk
Baka laka prawan sing gelem
Bagen rangda asal sing bapuk



Wangsalan Rangda Malam Minggu
Wangsalan Mertua Galak
Wangsalan Pengen Kawin
Wangsalan Lucu Cinta Ditolak


DMCA.com Protection Status


BERBALAS PANTUN

Related Posts

Previous
Next Post »