Wangsalan Mertua Galak >>pantunseribu



Wangsalan Mertua Galak


Mangan sega tekan gemet
Mangane enak karo jangan
Endas rasane mumet
Mertua galak bli ketulungan

Nonggoni panen aduh suwe
Mangan sega tekan gemet  Mangane enak karo jangan  Endas rasane mumet  Mertua galak bli ketulungan
Mending bakulan buah salak
Mengkenen nasibe wong beli duwe
Anake demen mboke galak

Udan gede mlayu-mlayu
Badan teles laka payunge
Ngelenjeri wong wadon ayu
Malah olih golok bapane

Dodok iku pada bae linggih
Dodoke karo si yayang
Baka reang wong sugih
Kaya-kaya seneng olih reang

Ning sawah akeh yuyu
Yuyu pintere nyelem
Bagen sampeyan wonge ayu
Baka bapae galak laka sing gelem


DMCA.com Protection Status  

Wangsalan Rangda Malam Minggu
Wangsalan Mertua Galak
Wangsalan Pengen Kawin
Wangsalan Lucu Cinta Ditolak


BERBALAS PANTUN

Related Posts

Previous
Next Post »