Wangsalan Lucu Cinta Ditolak - Yunus >>pantunseribu



WANGSSALAN LUCU CINTA DITOLAK

Pantune Yunus Wong Karangampel


umah camay ning cangkingan
parek karo tikungan
cinta pertama slalu kelingan
ning esempe dadi kenangan

tangan kesilet metu getih
getih sih beda karo oli
irung bangir wonge putih
reang demen wong ayue beli

ning arab akeh korma
gawa balik ning jawa barat
cinta pertama beli diterima
isine gah sejagat erat

awan-awan tuku siomay
tukue ning mang klewer
mak comblange iku si camay
endi wonge pengen ngejewer ...

Wangsalan Rangda Malam Minggu
Wangsalan Mertua Galak
Wangsalan Pengen Kawin
Wangsalan Lucu Cinta Ditolak
 

Related Posts

Previous
Next Post »